Jeden z loňských, vánočních dárků v DDL nás inspiroval k další návštěvě severních Čech.
Zuzka si od Ježíška přála šaty na maturitní ples.Koupit plesové šaty na dívku štíhlejší, než štíhlou, nebyl jednoduchý úkol. Nakonec se ho ujala Luffa a se svou postavou náctileté dívenky to zmákla. Zuzka šaty dostala a byla z nich tak dojata, že nebylo daleko k rozhodnutí, jet se podívat na její velký den.
A tak jsme sundali naše, benzínem načáchlé, všední oblečení, naondulovali vlasy zplihlé z přileb, motorkářky použily i nějaká ta zlepšovadla tváří a mohli jsme vyrazit do Varnsdorfu. A pak čekat, až si nás Zuzka všimne a jak bude překvapená. Všimla, byla překvapená, dojatá a zdálo se, že i šťastná.
Při nástupu jsme ji vyřvali a vytleskali skvělou atmosféru, čímž jsme její nervozitu nezmírnili, ale přesto myslím, že ji náš humbuk potěšil.
Následovalo vše, co na takovém maturáku nemá chybět. Šerpování, růže, sklenka šampusu, házení mincí a snaha každé maturantky, těch mincí co nejvíc ukořistit. A pak šla Zuzka z náruče do náruče. Z celovečerního tančení s motorkáři ji bolely nohy, ale ona to dala, je to přece bezva holka z LIPOVÉ!
U našeho stolu prodala téměř celou tombolu. A tak jsme si z Varnsforfu odváželi skleničky, hrnečky, svíčky, tácky a jiné věci, o nichž jsme doteď nevěděli, že je děsně důležitě potřebujeme.
Přišel mezi nás i třídní učitel a dost nás udivil tím, že o nás měl docela přesné informace.
Zuzce to moc slušelo a myslím, že jsme ji potěšili. Ona nás určitě!
Tak a teď jen dobře odmaturovat 🙂 .

[Not a valid template]